Kannonkosken apteekin palvelut lähelläsi

 

Kaikki reseptilääkkeet lähiapteekista

Toimitamme reseptilääkkeet nopeasti ja joustavasti. Osaava henkilökunta antaa tietoa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä.

Kerromme reseptilääkkeen vaihtomahdollisuudesta, jos lääkkeestä on olemassa edullisempi valmiste. Lääkevaihdon edellytys on, että lääke kuuluu Fimean vaihdettavien lääkkeiden luetteloon eikä lääkäri tai asiakas itse kiellä vaihtoa.  Lääkkeiden hinnat ovat samat kaikissa Suomen apteekeissa. Hinnat vaihtuvat kahden viikon välein.  

Voit hakea reseptilääkkeesi Kela-kortin, ajokortin, passin tai potilasohjeen avulla. Toinen henkilö voi hakea lääkkeesi Kela-korttisi tai potilasohjeen kanssa.


Kaikki apteekkituotteet lähiapteekista

Palveluvalinnasta löydät itsehoidossa käytettävät lääkkeet ja tuotteet käyttötarkoituksen mukaan. Henkilökunta auttaa sopivan tuotteen valitsemisessa ja oikean käytön opastamisessa. Apteekista saat ohjausta myös pienien ja tilapäisten vaivojen itsehoidossa ja tarvittaessa ohjauksen lääkärin vastaanotolle.

Tuotevalikoimassa on kattava valikoima ravintolisiä, itsehoitotuotteita ja kosmeettisia valmisteita ihon päivittäiseen hoitoon ja koko kehon hyvinvointiin. Valikoimassamme on mm. ACOn, Avenen, Favoran ja Sebamedin tuotesarjat.

Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei löydy valikoimastamme, saamme sen sinulle 1 - 5 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tilaamisesta ei aiheudu erillisiä kustannuksia. Soita apteekkiin puh. 040 176 3006 tai tule käymään - autamme mielellämme.


Koneellinen annosjakelu - sujuvuutta arkeen

Koneellisessa annosjakelupalvelussa  saat säännöllisesti otettavat lääkkeesi kätevästi annospusseissa kahden viikon erissä. Annosjakelu tuo sujuvuutta arkeen:

  • Turvallisuus: turhat lääkkeet ja yhteisvaikutukset saadaan karsittua, koska lääkityksesi tarkistetaan. Pussien mukana saat annostuskortin, josta näet aina ajantasaisen lääkityksesi.

  • Helppo: oikeat lääkkeet tulee otettua oikeassa järjestyksessä, kun lääkkeesi on pakattu selkeästi lääkkeenottoajalla merkittyihin annospusseihin.

  • Taloudellinen: lääkevaihdot ja –kokeilut onnistuvat ilman hävikkiä, koska sinulle toimitetaan kerralla vain kahden viikon lääkkeet. Maksat vain palvelusta ja jaetuista lääkkeistä.

Ota yhteyttä apteekkiin puh. 040 176 3006 - kerromme mielellämme lisää.

Terveydenhuollon julkiset ja yksityiset asiakkaat

Huolehdimme myös palvelutalojen, kotisairaanhoidon yksiköiden ja lääkäriasemien lääke- ja tarviketoimituksista täsmällisesti ja laadukkaasti. Ota yhteyttä puh. 050 339 0088/apteekkari.


Reseptin uusiminen

Uusintapyyntö voidaan tehdä omalle terveysasemallesi, mikäli reseptin määräämisestä tai viimeisestä uusinnasta on kulunut alle 16 kuukautta. Lääkäri käsittelee uusimispyynnön 1-8 arkipäivän sisällä.

Jos toinen henkilö tekee sähköisen reseptin uusimispyynnön puolestasi, hän tarvitsee siihen sinun allekirjoittamasi suostumuksen. Suostumus voidaan antaa yhtä asiointikertaa varten tai kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Lomakkeen saat apteekista.

Voit katsella reseptitietojasi ja tehdä reseptin uusimispyyntöjä Kantapalvelun kautta www.kanta.fi.  Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnisteilla tai sähköisellä henkilökortilla.


Palauta lääkejätteet apteekkiin hävitettäväksi

Voit palauttaa maksutta apteekkiin vanhentuneet tai käyttämättä jääneet kotitalouden lääkkeet, elohopeaa sisältävät kuumemittarit sekä ruiskut ja neulat. Poista lääkepakkauksista henkilötietoja sisältävät ohjetarrat. 

Pakkaa muista lääkejätteistä erilleen:

  • jodipitoiset lääkkeet (Jodix, Betadine)

  • sytostaatteja sisältävät lääkevalmisteet (esim. Trexan) sekä elohopeaa sisältävät kuumemittarit

  • ruiskut ja neulat  palautetaan apteekkiin läpäisemättömään pakkaukseen pakattuina (esim. tyhjä muovipullo tai lasipurkki)

Lääkkeeksi luokittelemattomat vitamiinivalmisteet, kosmetiikkatuotteet ja haavasidokset voi laittaa kotona sekajätteeseen.ACO11.JPG